Toimitusehdot

Myymälä Mielikuvat Oy:n toimitusehdot

Soveltamisala

Näitä toimitusehtoja sovelletaan Myymälä Mielikuvat Oy:n (myyjä) ja asiakkaan (ostaja) väliseen tuotteiden / palveluiden verkkokauppaan sekä soveltavin osin muuhun kauppaan, ellei muuta kirjallisesti sovita.

Hinnat

Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.
Myyntihinnat ovat voimassa toistaiseksi ja myyjä pidättää oikeuden muuttaa tilaamattomien tuotteiden hintoja ilman erillistä ilmoitusta.

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan asiakkaalle 1-2 viikon kuluessa tuotteen maksamisesta. Jos tuotteen toimitusaika viivästyy, myyjä ilmoittaa asiakkaalle asiasta.


Toimitustapa

Toimitamme tuotteet pakattuna postitse suoraan asiakkaan kotiin.

Ellei toimitus mahdu asiakkaan postilaatikkoon tai -luukkuun, asiakas saa ilmoituksen saapuneesta toimituksesta ja paketti on noudettavissa lähimmästä postikonttorista.

Jos tuotetta ei ole haettu postista ja tuote palautuu takaisin myyjälle, asiakas halutessaan tuotteen itselleen on velvollinen maksamaan kaikki postituksesta aiheutuneet lisäkulut.

Palautusoikeus

Tilaus on sitova. Viallisissa tuotteissa asiakkailla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus. Tarkasta noudettaessa paketin kunto ja mahdolliset vauriot. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, on asiakkaan tehtävä vahinkoilmoitus viipymättä postikonttoriin ja otettava yhteys myyjään uuden tuotteen toimittamisesta sopimiseksi. Tilaustuotteet otetaan palautuksina vastaan ainoastaan, jos niissä on valmistusvirhe. Reklamaatioaika on 14 päivää tuotteen noudosta. Palautuksista on aina sovittava myyjän kanssa etukäteen.

Kaikkiin toimituksiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä osoitteeseen myymala@mielikuvat.fi.